Hei på dere!

Da var vi i gang med bloggen vår! Artig!:)

Her kommer vi til å legge ut små og store begivenheter som skjer i vår hverdag, sånn at dere kan følge med!:)

Nå for tiden venter vi spent på våren, sånn at vi slipper å ha på oss tonnevis med klær når vi skal ut.

I skrivende stund er alle ute av huset, kun mor inne. Noen må jo passe på husets fire vegger;). Mor er nettopp ferdig med tre ukers praksis, og skal snart på studiesamling igjen. Eksamen nærmer seg med stormskritt, og det merker nok resten av huset. Hormonbomba mamma med lillebror i magen er ikke alltid like kul om dagen. Lillebror i magen, ja… Han vokser seg stor og fin, og vi gleder oss veldig til han kommer ut i juli/ august en gang. Ingen vet helt når, bare lillebror selv. Vi har skjønt at han liker å erte oss, og komme med små overraskelser.

Kaja er hos en klassevenninne nå, vi merker at størstejenta blir større og større… Hun er selvstendig, rotete, sjarmerende, utspekulert og veldig snill. 2 klasse har gjort henne godt, og hun stortrives på skolen. Hun gleder seg til å bli storesøster igjen, SELV om det ikke ble en lillesøster.

Kristoffer er akkurat nå sammen med bestemor og bestefar på tur på campingvogna for å grille, det tror vi han synes er veeeeldig stas, få gå på tur uten en storesøster som kan og vet alt i verden. Kristoffer er en nevenyttig liten kar som er like eventyrlysten som sin far. Vi vet aldri hva han finner på, og han ser monn i det meste i naturen:)

Ole Christian er også ute, han kapper ved. ALT for å unngå husarbeidet inne som mor ikke får gjort. Støvsuging og gulvvasking er visst bannlyst av mor fram til lillebror kommer ut, så da må far trå til. Når han gidder;) Men flink, det er han!!

For tiden har vi kun en firbeint hjemme, Leon. Qiara er nede hos oppdretter for hun skulle parres, men det ville hun ikke. Så da blir det ingen valper denne løpetiden, og vi skal hente henne i pinsen. I pinsen skal vi også hente vårt nye tilskudd, Mikki… Det er en mopsehanne på 8 måneder som skal flytte til oss. Vi har lenge ønsket oss en mops, og endelig fikk vi kjøpe en av Gunhild på Dokka. Hurra!!:) Så det blir liv i heimen i sommer.

I pinsen skal vi og i konfirmasjon til Marlene i Høneføss. Det blir artig, mye familie vi ikke har sett på lenge. Tenk at hun har blitt så stor, voksen jente… Tida flyr, det er bare vi som ikke blir eldre, kremt….;)

 

Legger ut noen bilder som er tatt i april, mye turbilder:)

Advertisement

One Response to “Hei på dere!”

  1. […] Vår familie Just another WordPress.com weblog « Hei på dere! […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: