Nye bilder!:)

Nå har eksamenstiden passert, og familien Almås kan igjen fungere som normalt! Idet dette skrives regner det ute mens det SIKKERT er sol i sør-Norge, middagen er snart på kok og ungene er ute av huset. Kristoffer er i bursdag, Kaja er hos naboen. Eneste som kan lage bråk nå er en rastløs ektemann og tre stk hunder. De to største er ute, og den minste ligger ved siden av meg i sofaen på sin vante plass.

 

Igår var vi på tivoli, og så var jeg med ungene på idrettsdag der de deltok i forskjellige øvelser. Solen uteble, men det regnet hvertfall ikke. Mannen var sysselsatt hjemme, jeg kjøpte materialer til platting på fredag, for nå vil jeg ha sol her oppe! Og det helst før lillebror melder sin ankomst!:) Nå er det 80 dager igjen til termin ca, og vi håper jo han venter til det. Men skulle han komme før er hvertfall alt på plass, madrass til senga og stellemadrass ble kjøpt inn på torsdag, og da er alt i boks!:)

 

Kaja har nå spilt sin tredje runde med fotballkamper, de holder det gående helt til over st hans, og så er det ferie til midten av august. Hun synes det er kjempemoro, og er særs stolt av at hun slipper unna blåmerker. Vel, det er kanskje ikke så rart med tanke på at ballen til enhver til er trygge 2 meter unna henne:P Men hun blir vel tøffere med tiden, og når reglene sitter litt bedre.

Ungene fikk sine første rulleskøyter her om dagen, og de er nå behørig innviet, UTEN mye knall og fall. Imponerende hvordan de klarer å holde seg på beina, jeg hadde aldri klart det samme!

Ellers er det vante dager her oppe, dagene til mor går fortere og fortere frem til sommerferie:)

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: